Om Powerhoop


Varför Powerhoop?

 

Den dokumenterade positiva effekten från de tyngre, vadderade Powerhoop ringarna gör dem till ett fantastiskt komplement i din träning!

 

• Powerhoops stora diameter gör dem enkla att använda även för den som inte provat PH innan.
 

• Den vågformade inre ytan hjälper till att snabbt bygga upp en skyddsväst av starka coremuskler..
 

• Stoppningen av hög densitet gör ringen bekväm att använda, samtidigt som form, storlek och vikt skapar ett mångsidigt träningsredskap som kan användas i en mängd olika dans, aerobic, yoga, pilates och stretchövningar..

 

 

mr dod

Frågor och svar:

 

Finns det forskning som stöder påståendet att Powerhoop minskar ditt midjemått?

 

Ja, det finns det. I en studie på Canadas Waterloo Universitet, som genomfördes av en av världens främsta experter inom rygg biomekanik, fann man att Innertraks Powerhoop ring betydligt minskade midjemåttet hos de deltagarna som rockade 15 min om dagen, 5 dagar i veckan, i 6 veckor. Mer information

 

Jag har aldrig kunnat ”rocka” tidigare – hur är mina chanser att lyckas?

 

Powerhoops är lätta att använda pga av sin vikt och sin stora diameter. Även för de som aldrig lyckats lära sig att använda de lätta rockringarna. Riktlinjer och demo video

 

Är viktade rockringar säkra?

 

Som vanligt beror säkerheten på en kombination av sunt förnuft och att följa tillverkarens riktlinjer. De viktade rockringarna är gjorda för att utmana coremusklerna, vilket i sin tur får dem att bli fastare, starkare och mer skyddande. Detta är en process som tar tid och det är viktigt att gradvis öka rockningstiden. Nybörjare som överdriver sitt rockande kan känna ömhet och även få blåmärken. Detta är onödigt och ger Powerhoop dåligt rykte. Det finns även tillfällen då du inte bör rocka, tex om du är gravid eller äter blodförtunnande läkemedel. Mer säkerhetstips

 

Powerhoop klasser låter kul – Hur hittar jag en i mitt område?

 

Över 500 instruktörer har certifierats i Storbritannien och hundratals fler i övriga Europa. Du kan söka efter klasser i ditt område genom att klicka här! Om det inte finns någon i närheten, kan du tipsa ditt lokala gym om våra instruktörskurser. Du kan också besöka vår Powerhoop Sverige Facebook sida och sätta upp dig på vår maillista. Titta gärna på träningsbilder och videos i vårt ”Galleri”

 

Varför kostar Powerhoop mer än andra ringar som jag har sett på internet?

 

Det finns många billiga ringar på marknaden, och de är billiga av en anledning. När vårt norska moderbolag lanserade Powerhoop 2007, testade de alla ringar som de kunde hitta och kom fram till att Powerhoop var överlägset bäst:

 

  • Den stora diametern gör dem lätta att använda och den vågformade innerytan bygger snabbt upp en skyddsväst av Coremuskler!
  • Powerhoops bekväma, breda, högdensitet klädsel minskar obehaget för nybörjaren.
  • Ftalafri skumklädsel innebär säkerhet i hem med barn och ingen obehaglig kemisk lukt.
  • Powerhoops kan demonteras för praktisk förvaring och resor. Den sätts ihop med kraftiga ”kontakter” som inte går upp vid normal användning.
  • Tre olika storlekar/tyngder ger användaren möjlighet att välja rockringen som passar!
  • Powerhoop har den allra bästa kundservicen. Våra anställda säljer inte bara Powerhoop….de älskar Powerhoop!

 

Vilka andra resultat kan jag förvänta mig?

 

Kunder ringer gärna vårt kontor och berättar om sina framsteg. Läs några kommentarer här.